Brušenje i lakiranje starih podova

Parketi prije ili kasnije nevezano uz to koliko ga pazite i mazite zahtjeva popravak, brušenje tj. restauraciju.

Obnovite (pobrusite) svoj originalni parket od drveta koje već godinama odoljeva svim vremenskim prilikama i sigurno ćete biti zadovoljni) koji daje dizajn, toplinu i ljepotu svakom domu.

Parket za sportske dvorane i sportske objekte

Sport i svaka redovna tjelesna vježba doprinosi zdravlju ljudskog tijela. Ipak, vrlo važna činjenica koja može utjecati na sigurnost i učinkovitost vježbi je i okruženje (uključujući podnu oblogu teretane, sportske dvorane Ili igrališta) gdje se aktivnost odvija.

Sportski parketi osiguravaju dugotrajne, sigurne i dizajnerski lijepe podne obloge kako za natjecateljske sportove, tako i za amaterske sportske aktivnosti. Uz sportsku obuću, kvaliteta sportske podne obloge je još jedan važan faktor za zaštitu leđa, koljena i zglobove sportaša.


Isušivanje podova i zidova

Nakon poplave, i zidovi i podovi su potpuno mokri, te sušenje prirodnim putem nije opcija radi dugog i neefikasnog procesa isušivanja.

Vlaga koja ostaje u zidovima kuda primarno predstavlja ozbiljan zdravstveni problem za ljude koji de nastaviti živjeti i/ili raditi u poplavljenim kudama. ekundarno, dolazi do ubrzanog propadanja materijala od kojih je sama kuda izgrađena, a širenje vlage ozbiljno ugrožava i imovinu na gornjim spratovima. Obzirom da su kude poplavljene vodom koja je kontaminirana raznim mikro organizmima, nakon povlačenja vode i povedanja temperature, dolazi do ekspanzije istih mikro organizama i do ozbiljnog ugrožavanja zdravlja stanovnika/uposlenika.

PVC Podovi

Homogene i heterogene podne obloge

Homogene vinil podne obloge su napravljene od jedinstvenog habajućeg sloja koji se proteže u cijeloj debljini materijala. Ova vrsta podova ima širok spektar dezena koje pružaju neograničene dizajnerske mogućnosti u nekoliko različitih razina kvalitete. Mogu, ali i ne moraju, imati gornji zaštitni sloj koji ne zahtijeva dodatni protuprašni premaz što u mnogočemu smanjuje troškove ugradnje i održavanja. Heterogeni proizvodi prema svojim osnovnim funkcijama i karakteristikama dijelimo na tri osnovne skupine: Kompaktne, Akustične i Luksuzne vinil ploče. Za dodatne informacije kontaktirajte nas.

Parketi

Parkete postavljamo po europskim standardima. Iskustvo smo stekli isto tako na zahtjevnom europskom tržištu. Prije postavljanja parketa, detaljno ispitujemo parkete i podlogu na kojoj će se parketi postavljati posebnim mjernim instrumentima.

Klasični ili masivni parket je naziv za letvice iz cijelog komada drveta, same letvice imaju na pola bočne površine utor, a na drugoj polovici pero. Svaki klasični parket ima lijeve i desne letvice što nam za razliku od ostalih vrsta parketa daje neograničene mogučnosti slaganja i kombinacija izgleda gotovog poda. Klasični parketi mogu biti debljine od 14 do 22mm, a najzastupljenije su upravo i najveće debljine 21 ili 22mm. Klasični parket se proizvodi u raznim duljinama i širinama zavisno od proizvođača, te je najzastupljeniji u ugradnji parketa. Takav postavljeni parket brusimo i možemo ga završno lakirati, bojati, uljiti...

Laminati

Podovi od laminatnog parketa oduševljavaju svojom elegancijom i ljepotom.

Nove tehnologije stvaraju laminat koji ne samo na izgled, već i na dodir savršeno oponaša karakteristike prirodnih materijala, drva ili kamena. Ne zaboravimo ni praktičnost – svi naši laminati prikladni su za uporabu u privatnim ili javnim prostorima